Karting în premieră

Premiera e pentru persoana mea. Prima dată când m-am dat cu și într-un kart. Prima dată când am folosit un voucher a la Groupon. Sau orice alt tip de voucher.

Bun și ce? Adicătelea ce e așa de spectaculos la o premieră. Fie ea și dublă. Premiera.

Păi … pentru simplu fapt că mulțumită celor de la Redutti, în cadrul campanieiRedutti Experience, mi-a mai încălcat un “n-o să fac asta niciodată”. Așa mi-am zis, n-o să mă dau niciodată cu un kart, e pentu copii, n-o să cumpăr sau să folosesc niciodată pentru mine un voucher, nu e stilul meu.

Și ce m-am înșelat. Nu numai că m-am îndrăgostit de karting dar o să și cumpăr câteva vouchere, să le vâr sub bradul de Crăciun.  Să am complici data viitoare când merg la Mega Karting, AFI Palace, București, România.

La etajul II al celebrului mall, chiar în parcare, găsești pista de karting. La intrare te întâmpină prietenos gazdele de la Mega Karting și te indrumă spre camera de instruire (“briefing”) după ce ai completat formularul “pe propria răspundere”. Musai să ai la tine, buletinul sau un act de indentitate.

Instructajul e serios, și îți recomand să îl iei în serios, nu cumva să superi instructorul. Eu mi-am luat două steaguri albastre. Nu îți spun ce înseamnă asta, te las să te convingi singur/singură.

Citește mai departe … aicișa2 thoughts on “Karting în premieră”