Iubirrre

Unul din visele mele îndrăznețe este să scriu o carte. Cei de la GIA tocmai mi-au îndeplinit o părticică din vis. Voi publica și eu, la invitația lor, alături de nume celebre în Iubirrre, o carte cu povești frumoase și prea frumoase cu și despre animale.

Este pentru prima data cand in Romania se publica o carte ale carei profituri sunt destinate exclusiv salvarii animalelor.

În Iubirre mai apar și povești scrise de Dana Tocu, Monica Davidescu, Gabriel Cotabita, Horia Brenciu, Melania Medeleanu, Raluca Moianu, Adrian Hadean, Marius Vintila, Alin Fumurescu, Dan Silviu Boerescu, Luiza Zan, Adela Dan, Irina Margareta Nistor, Anca Lupes, Iulian Vrabete, Oana Dusmanescu, Oana Holban-Vintila, Luca Niculescu, Mihaela Calinoiu, Diana Oprea, Ana Naie, Raluca Simion, Razvan Simion, Stacey Mantle, Maria Manolescu, Ioana Preoteasa, Carmen Tanase și Marie Jeanne.

În afară de personalitați locale, în carte există și două povești „donate” de:

–          un scriitor britanic foarte in voga si care a luat cam toate premiile pentru literatura care exista pe lume: Neil Gaiman. O parte dintre cartile lui au fost traduse si in romana, plus cateva filme carora le-a facut scenariul: Pulbere de Stele, Coraline, episoade din serialul Doctor Who.

–          O scriitoare americanca traznita care scrie exclusiv despre animale, are un roman si cateva povestiri publicate, niste premii literare, 14 pisici, doi caini si un coiot: Stacy Mantle.

Lansarea carții are loc pe 5 octombrie și sincer să fiu am MARI emoții. Cine vine cu mine să mă țină de mână? Poate așa îmi trec emoțiile. Nu de alta dar cred ca Fido nu are voie la lansare.7 thoughts on “Iubirrre”