Investeste in corpul tau! Alege-ti un plan de nutritie adaptat stilului de viata

Investeste in corpul tau! Alege-ti un plan de nutritie adaptat stilului de viata

Pentru mai multa energie si o refacere rapida, indiferent de cata miscare faci sau ce si cat sport practici ca amatoare/amator sau profesionist/a ai nevoie de un plan nutritional personalizat.

Adica poti manca orice, de toate si din toate insa in anumite cantitati pe care le stabilim impreuna in functie de nevoile corpului tau, preferinte si stilul de viata.

Cat costa si ce contine? Costul unui plan nutritional este de 300 lei si contine meniuri adaptate (in functie de varsta, greutate, stil de viata si activitate sportiva) si personalizate (in functie de programul tau, locurile unde alegi sa servesti masa, alimente la care ai acces usor, daca iti gatesti sau ti se gateste etc) pentru 6 zile si include si coaching (consultanta si asistenta) pentru o luna.

De ce doar 7 zile? Pentru ca a 7-a zi e ziua de relaxare sau de pauza de la calcule, gramaje si stresul cu care vine, doar daca esti la inceput, ”ce mananc azi”. E o metoda pe care am testat-o pe mine si care a dat rezultate si cu clientii mei.

Cu ce te poate ajuta nutritia sportiva? Simplu: performanta sportiva, fie ca esti amator sau profesionist, recuperare mai rapida si mai usoara, eficienta antrenamentelor, un stil de viata sanatos si multe, multe alte motive!

Sunt atat de multe de povestit si de planificat incat cel mai simplu ne cunoasteam mai intai digital dupa care stabilim urmatorii pasi pentru a pune in practica tot ce iti poate imbunatati performanta sportiva sau activitatea sportiva, indiferent de numarul de ore pe care le ai la dispozitie saptamanal pentru asta, fie ele 3 sau 30 si in functie de sportul pe care il practici, forta la sala, alergare, ciclism, triatlon, fotbal etc

BOLILE, AFECTIUNILE SI GRIJA PENTRU UN PLAN NUTRITIONAL – Inainte de a compune un plan nutritional pentru clienti ma asigur ca stiu pe cat posibil totul despre starea lor de sanatate si eventualele afectiuni de care sufera sau ar putea suferi, de la o banala raceala la infectii sau diverse boli cum ar fi cele autoimune.

Nu sunt doctor insa imi face placere sa citesc si sa descopar ca marea majoritatea a afectiunilor sau bolilor au ca indicatii sau tratament un regim alimentar bine gandit si adaptat. Colaborarea cu medicul curant sau medicul de familie este obligatorie in aceste cazuri. Si de aici vine si personalizarea fiecarui plan nutritional.

CUM PPROCEDEZI? Iti alegi tipul de plan si ma contactezi: