INTERVIU CURATORIALIST.RO

INTERVIU CURATORIALIST.RO

Mi-a facut o deosebita placere sa vorbesc despre trecut, moda, cariere, nutritie, sport, ciclism si viata in interviul pe care mi l-a luat Elena Vrabie pentru Curatorialist.ro si pe care il poti citi aici.

ROXANA SANDU-RADU: ATUNCI/ACUM – DE LA MODĂ LA NUTRIȚIONIST SPORTIV, „LA MINE TOTUL SE REZUMĂ LA PASIUNE” si cateva franturi din interviu:

CURATORIALIST: Ai avut diferite roluri de project manager, apoi ai fost redactor șef la revista Ideal Mariaj, ai avut agenție de PR, ce te-a motivat să spui stop și să te reorientezi către o altă carieră, a fost un moment declanșator?

La mine totul se rezumă la pasiune.

Dacă îmi place un domeniu devine stil de viață, implică o carieră și mă dedic 100%. N-a existat un moment declanșator în mod special, pur și simplu am găsit alte pasiuni și viața m-a dus în altă direcție, de la matematică, la modă, la PR digital și nutriție sportivă.

Consider că viața e prea scurtă și aș vrea să profit de ea la maxim experimentând și studiind cât mai multe domenii. Am încercat cealaltă variantă, cu un job normal de corporație care să susțină pasiunile și hobby-urile, de aici și rolurile de project manager, dar nu am rezistat prea mult și m-am întors la varianta de pasiune transformată în carieră.

Ce înseamnă sportul în viața ta și care este importanța lui?

Am avut o copilărie activă din punct de vedere fizic, care pe lângă joacă a implicat și muncă fizică. În fiecare vacanță mergeam la bunici la munte și trebuia să îi ajut în treburile gospodărești, de la prășit cartofii până la adunat fânul de pe deal și clădit căpițe. Cine a copilărit în anii 90 la țară știe la ce mă refer, un fel de strength training, forță cu greutatea corpului și ridicat greutăți.

Făceam și un fel de triatlon, cum îmi place mie să glumesc, pentru că după ce terminam munca la adunatul fânului din vârful dealului, alergam la vale, ajungeam acasă și luam bicicleta bunicului cu care pedalam apoi până la coada lacului Bicaz – Izvorul Muntelui, unde mă așteptau ceilalți copii din sat să înotăm și să ne bălăcim până se lăsa seara.