GLK ziua 3

Concluzii după aceste zile de test Mercedes Benz GLK? Trecând peste detaliile tehnice pe care le las specialiştilor (nu sunt expert şi nici nu îmi doresc, mi-a făcut o adevărată şi sinceră plăcere să conduc o astfel de maşină, mulţumesc la fel de sincer celor de la Mercedes România pentru onoarea pe care mi-au făcut-o) ce îmi place mie cel mai mult la GLK este motorul asta minune care pur şi simplu îţi provoacă fiori de plăcere când îl turezi.

Pentru că efectiv nu mai pot de dorul lui  D.D îl duc înapoi astăzi pe GLK, îi mulţumesc pentru confort, siguranţă, eleganţă, amortizare de gropi bucureştene, eleganţa cu care fuge la peste 200 km la oră, cuplu, cei 6 cilindri pe care îi simţi din plin, transmisia automată care e mai mult decât o binecuvântare în traficul de Bucureşti etc

Mi-a făcut plăcere şi abia aştept să ne revedem. Mulţumesc pentru atenţie.

A, şi dintre toate butoanele pe care le are cel mai mult mi-a plăcut cel central, de navigara în calculatorul de bord,  cu care am schimbat posturi de radio la fiecare 3 secunde. Nu de alta dar un radio pe plac care să te ţină interesat mai mult de 5 minunte nu găseşti în România.

N.B – aş vrea să văd mai multe bloggeriţe testând maşini. Nu e feminism e doar o idee.6 thoughts on “GLK ziua 3”