GLK ziua 2

numaiştiuora.oo – ne-am decorat frumos cu haine, accesorii, ne-am aşezat şi pe tocuri serioase, nu de alta dar când conduci un GLK nici nu se cuvine altfel. E o chestiune de respect de sine şi respect pentru o maşină precum Mercedes,  nume care oricum te imbie la eleganţă şi stil.

glk de dimineata

09.00 – aşteptând cuminţi în trafic am comis şi o sedinţă foto în încercarea de a alunga plictiseala şi nervii inerenţi.

glk interior

09.30 – tot în trafic, am început să butonez maşina. Că ce altceva poate face o femeie unei maşini? Decât să o butoneze.

glk butonat

09.45 – ajuns la birou. GLK leneveşte în parcare deşi ar cam trebui să se pregătească sufleteşte pentru ce îl aşteaptă după ora 18.45. Să nu zică că nu l-am avertizat.

18.30 – GLK – ul mă duce la un eveniment de modă, să ne socializăm cu crema cremei din industria modei româneşti. Sau o parte din cremă, vom vedea. După care socializare merg acasă să îi fac cunoştiinţă şi lui Fido cu elegantul GLK şi apoi plecăm la …

Semnat condica şi la evenimentul de modă, unde nu am găsit crema cremei ci doar clienţi ai gazdei şi câţiva jurnalişti pe care nu îi cunoşteam oricum. Cum evenimentul nu avea o spumă cremoasă deloc am decis să comitem  ceva mai interesant, o şedinţă foto cu Alex, Ştefan şi noul ruj al Adinei.

glk si rujul

După piţiponceală şi pentru că mă simţeam oarecum vinovată de piţiponceală, mai exact pozat de genul asta …

pozat cu GLK

… am ales ceva relativ mai serios, l-am dus pe prea frumosul GLK până la …

Glk la Dunare

… unde am încercat, la  plus 5 grade, să ţin camera nemişcată pentru o fotografie precum asta …

Dunarea

… sau asta …

vaporas

Evident cu ajutorul luminilor lui GLK, căci pe bezna de la … nu reuşeam nimic. Încă un motiv pentru care îl respect pe GLK – faza lungă.

Târziu în noapte GLK ne-a dus acasă în comfort maxim şi cât ai clipi, mă rog cât ai mânca jumatate de sandviş, 5 cipsuri Pringels şi 4 mini napolitane Lambertz.

Şi cam asta a fost ziua 2. Cine ghiceşte unde am fost azi noapte? Cam aşa arată de la depărtare:

De la departare16 thoughts on “GLK ziua 2”