Fluturaş în test

Pentru că particip în campania HP Vivienne Tam Digital Clutch, după concurs nu putea veni decât un test. Un test al laptopului fluturaş. Îi spun fluturaş pentru că pare delicat, ultra feminin şi foarte prietenos. Asta la prima vedere, însă se ştie, aparenţele înşeală. Fără îndoială este laptopul cel mai potrivit pentru femeia secolului nostru. Femeia romantică şi feminină. Femeia delicată şi modernă. Să las fluturaşul să testeze femeia din mine. Să las femeia din mine să testeze fluturaşul.

Ceva zile și ore mai târziu …

Am avut dreptate, fluturașul HP mi-a testat feminitatea. Am vrut să las femeia din mine să testeze fluturașul însă am dat greș și chiar am primit și o lecție de viață. În naivitatea mea am dus fluturașul la munte crezând că se va adapta la un astfel de mediu, însă nu, fluturașul m- a refuzat politicos. O astfel de bijuterie precum acest laptop de la HP își are locul său în societate și delicatețea lui impune respect. Toate își au rostul lor și laptopul plic Vivienne Tam stălucește cel mai bine în brațele unui jurnalist de modă, în primul rând de la o prezentare de modă a la Chanel

M-am îndrăgostit de el de cum l-am scos din cutie, are un săculeț de protecție delicat, e mic, ușor de folosit și încape în geanta oricărei femei. La cât e de mic mă așteptam ca tastatura să fie ușor incomodă însă și aici m-am înșelat, e perfect gândită și nu incomodează deloc. Mai seamănă și cu tastatura de la MAC deci nota 10 plus. Orice femeie știe că tastatura poate fi o problemă când ai manichiura perfectă și/sau unghiile mai lungi.

M-am înțeles bine și cu Windows 7, ador fluturașul care defilează pe ecran și pagina de Mozilla frumos colorată în partea de sus. Bluetooth și sistemul de wireless funcționează excelent și sunt puncte forte după părerea mea.

Mult spațiu pentru depozitare, câțiva giga serioși chiar, un alt punct forte. În rest arată și se comportă ca orice laptop profesional. Și nu ma deranjat deloc lipsa spațiului pentru CD, oricum trăim în era stick-ul USB.

Mi-a atras atenția simbolul, chinezesc chiar, de pe tasta de enter și încâ mai caut să aflu ce reprezintă. Dar e un element de mister bine plasat. Și fluturașul e misterios astfel, cum suntem și noi femeile de altfel.

Dar mă opresc aici, te las că îi descoperi și tu misterele, pentru că da,fluturașul merită toată atenția. Nu știu cum o să îl predau înapoi pentru că mi-e foarte greu să mă despart de el. Foarte greu.

P.S – bateria ține 3 ore.11 thoughts on “Fluturaş în test”