Din febra nominalizărilor

Vine primăvara în blogosfera ce pare să se dezmorţească printr-o febră a premiilor. Mi-am făcut datoria presupusă şi am propuns cele mai bune bloguri de modă la secţiunea design/creaţie a competiţiei RoBlogFest. Da, ştiu, nu e opţiunea care le merită însă organizatorii competiţiei au promis o categorie aferentă pentru 2010. Asta presupune mai multe bloguri de modă (şi aici nu încadrăm din păcate blogurile vintage) mai multă calitate în conţinut şi mai multă implicare în ideea de proiect – blog (aluzie subtilă pentru unii membri RFB).

Revenind serios la nominalizări şi premii, simpaticele fete de la BURP m-au onorat cu premiul:

Le dăruiesc la rându-mi mulţumirile cele mai sincere şi le trimit respect pe aripile vântului. Premiul se prezintă sub forma unei lepşe pe care o acord mai departe, conform cerinţelor, următoarelor bloguri, evident fabuloase după umila-mi părere:

  1. So Fash’ON
  2. MauVErt
  3. Nu ma plictisi
  4. DaDa MODA
  5. Adina Necula
  6. Carola’s Musings
  7. Celebrity Fashion
  8. Gri Urban
  9. Sweet Fancy Treat
  10. The F Word

Spor cu leapşă dragii mei fabuloşi:

1. postezi imaginea de mai sus pe blog

2. nominalizezi 10 bloguri care merită premiul şi să anunţi proprietarii blogurilor de ce şi cum

A, şi ….. am fost nominalizată şi eu la …. Cea mai sexy microbloggerita (eu sexi????? chiar încep să mă simt în caz) şi Microblogging – VIP microblogger (VIP pe motiv de Redactor-şef) de draga mea dragă Diana Bobar (trebuie să-i vezi ultimele interviuri TV). Diana, vorba Carolei – mulţumescu-ţi.11 thoughts on “Din febra nominalizărilor”