Fashion Crime Scene

Tocmai ce am ajuns acasa dupa o zi nebuna de filmari la editorialul lunii octombrie. O adevarata experienta avand in vedere ca azi dimineata am schimbat total planul initial. Trebuia sa filmam in studioul lui Alex Conu insa ieri s-a prabusit tavanul – slava ca nu eram acolo. Aseara ne hotarasem sa ne stabilim pe strazile din Lipscani – unde urma sa facem pozele – si sa ne facem HQ in masinuta mea mica. Pe ultima suta de metri am schimabat totul si inspre foarte bine. Am improvizat in sufrageria mea 2 cadre si inca unul pe scara blocului. Uimitor ce poze poti face pe scara blocului – cea banala, comunista si gri. Slava modelului exceptional – Laura Beu – si fotografului si make -up artistului – Carmen Dinca – si intregii echipe.

Partea cea mai interesanta a fost filmarea din Lipscani – unde am tras restul de 5 cadre. Modelul s-a schimbat in masina, iar noi am asteptat cuminti pe trotuar, in timp ce localnicii treceau uimiti pe langa noi. Asistentul meu iubit – westie terrier – Fido, incercand sa inlature gurile cascate a fost incoltit de un maidanez imens – pentru el, caci saracutul e mititel dar curajos – insa restul a decurs de minune pana la 10 pm.

E uimitor cat de bine si perfect merg lucrurile la un editorial de moda, cand ai un model profesionist – dupa cum se vede, stau pe tusa si nu fac nimic intre cadre – si o echipa care stie meserie. Mai trebuie sa mentionez ca ideea editorialului ii apartine fotografului Alex Conu si ca desi la inceput eram reticenta in privita unor fotografii care nu ma avantajau ca stilist, a iesit o grozavie:

crime_scene_2 crime_scene_5 crime_scene_6 crime_scene_7 crime_scene_9 crime_scene_913 thoughts on “Fashion Crime Scene”