Experiența Dove

Am acceptat provocarea Dove de a deveni ambasadoare, vorbeam despre asta și luna trecută și nu m-am putut abține să nu încerc și eu variantele invizibile de la Dove. Ce-i drept mi-a luat ceva până să decid cu care încep, și din considerente de nevoie dintre “Renewing” , “Brightening” și “Softening” am ales-o pe ultima.

Mulțumită lentilei macro a Blegii (Sony DSC R1) am mai jos dovada de dinainte sau cum arata pielea mea înainte să folosesc Dove. Sunt extrem de curioasă de varianta de după. Ciudată structură are pielea-mi. Ciudat să îmi văd pielea în format macro.

Și să nu uit să te invit la concursul de pe site-ul www.ambasadoareledove.ro, concurs care deja si-a desemnat primele câştigătoare, pe Lucia Macovei în luna martie, şi pe Catalina Coca în aprilie. Dar mai ai 3 şanse să-ţi petreci vacanta la un spa de lux din Barcelona: concursul lunii iunie, în plină desfăşurare, concursul din iulie şi votul general. I-ar cam place şi Blegii să fotografieze arta urbana din oraşul lui Gaudi…

Trebuie să recunosc, discuțiile de pe forum sunt cele mai interesante, adică eu una chiar nu mi-am pus încă problema – când e mai bine să folosesc gelul, seara sau dimineața. Dar ce îmi place mult la Dove Visible Care Softening este forma lucioasă și cremoasă pe care o are, textura mai degrabă. Ai impresia că te dai cu cremă nu faci duș. Și luciul satinat îți lasă un sentiment așa plăcut la atingere. Și multă spumă. Și mie îmi place spuma. Și e minunat, ce mai.

Dacă îți surâde putem comunica și pe alte canale, fie pe pagina de Facebook , fie pe blog sau pe forum-ul de care îţi povesteam.