DSLR, noroi şi noroaie

Îmi pare că tare repede a trecut sfârşitul asta de săptămână şi se prea poate ca senzaţia asta să fie din vina şi cauza faptului că nu am plecat pe coclauri departate şi am rămas în preaiubita capitală. Am rămas doar sâmbătă căci duminică nu am rezistat tentaţiei. Şi noroaielor.

Sâmbătă am rămas în Bucureşti pentru DSLR Tweet Party şi oamenii dragi care au participat la eveniment. Da, ştiu, Bleaga nu e DSLR dar asta nu m-a împiedicat să-i testez abilităţile cot la cot cu nume celebre precum Canon sau Nikon.

DSC00967

DSC00989

Felicitări sincere organizatorilor Florin, ClaudiuiYli. Mulţumesc la fel de sincer, celor prezenţi, pentru sfaturi, mini şedinţele foto, conversaţiile plăcute etc.

DSC01092

Duminică în schimb m-am destrăbălat convins şi atâta ce am noroit saracul D.D că mai a ramas fără frâne şi are noroi până şi în torpedou.

_MG_1536

Duminică, ei duminică am fost la grădiniţă … la Călugăreni. Sărmana de mine, la grupa mică şi restul … vreo 70 şi ceva de acarete … sau erau 100? Cine mai ştie …

Eros, cameraman şi fotograf la datorie, Augustin, Florin şi Zdeto, ceilalţi copiloţi, fotografi şi cameramani … încă mai dorm la datorie. La datorie a fost şi D.D căci m-a adus să o trăiesc şi pe asta:

_MG_1593

Toyota tractează Patrolul!

Ah, ce zi, ah ce noroaie. Să vină mai repede sfârşitul de săptămînă! Următorul.18 thoughts on “DSLR, noroi şi noroaie”