Despre bloguri şi bani

Ce haios e titlul. De când ţin să scriu ceva de fel – să nu zic gen. Cum să faci bani din blogging şi …

Revenind serios, chestiunea “blogging – bani” devine una considerabilă în context, mai ales dacă vorbim despre bloguri precum RFB. Probabil e valabilă şi pentru cele personale, chit că până la ora actuală, înafară de câteva produse cosmetice, R.R nu mi-a adus nici un leu sau ron. Nu asta e ideea, încă mai bloguiesc de plăcere în măsura în care încă sunt dependentă şi încă mai am timp liber.

Revenind la RFB, am fost joia trecută la radio Lynx şi am vorbit despre proiectul în sine. Înregistrarea o găsiţi … aici …

După, Bobby Voicu (căruia ţin să îi mulţumesc oficial pentru invitaţie şi pentru că recunoaşte şi blogerii de modă) a scris despre legătura dintre bani şi conţinutul bun sau mai bun:

“mi-am dat seama ca in situatia in care CAPSLOCK imi aducea macar jumatate din banii pe care ii castig acum, as fi preferat sa scriu acolo, sa scriu mai mult.

Mi-am adus aminte de gandurile astea azi, la radio, cand Roxana Radu spunea ca si-ar dori sa castige bani din RFB, pentru ca asa ar putea sa isi dedice mai mult timp proiectului.

Ganditi-va, deci, cand mai injurati cate un blogger ca face bani sau ca “se vinde”: poate cititi blogul respectiv tocmai pentru ca face bani”

Ce ţin să punctez  – nu mă pricep la făcut bani însă pentru majoritatea proiectelor RFB, e nevoie de ei. Până acum am obţinut fluturaşi şi baner RFB (gratis) însă am dat în schimb spaţiu (gratis) de publicitate pe blogurile membre. Tot de bani vorbim la urma urmei. Nu?

O să vrem video de calitate (am încercat un film tip scurt metraj de modă fără buget şi nu ne-a ieşit cum ne imaginam), fotograf personal la evenimente şi multe altele. Plus mai multă implicare în proiectul care creşte pe zi ce trece. Cei care se implică voluntar în acţiunile RFB nu o vor face la nesfârşit. Cineva va trebui sa le ia locul, tot voluntar.

Sau nu …

P.S – de ce am eu accent de ardeleancă în înregistarea asta? Sau mi se pare?7 thoughts on “Despre bloguri şi bani”