Luana Fest 2009

După ce a stat două săptămâni pe marginea trotuarului din faţa blocului, părăsit, trist şi fără drept de a circula pe drumurile publice din patria mea (că a lui clar nu e, România îl vrea dar pe bani mulţi) Dark Dude a văzut din nou şoseaua, vinerea ce a trecut. Ba mai mult, a văzut şi multe noroaie. Mai multe decât a văzut în toată viaţa lui de 11 ani. L-am dus în ţara Luanei, la o prietenească de “pe coclauri cu 4×4” sau off road cum i se mai zice.

Din păcate mie mi-a murit laptopul şi până îi reinstalez Windows-ul nu prea am cum povesti despre minunata şi preafrumoasa aventură prin care am trecut şi eu şi D.D

Din fericire Andi Musso a surpins în imagini una din aventurile lui D.D:

RR de-a curmezisu spate

Într-o curbă în care am intrat amândoi cu mare şpan (viteză sau mai popular blană) de la nişte noroaie anterioare, nu i-am adus eu roţile cum trebuie:

DD de-a curmezisuŞi poc, D.D-ul meu s-a pus de-a curmezişul, ca lui aşa îi place cel mai mult. Mi-a mai făcut asta de trei ori. Probabil se plictisea şi el. Dar ne-am pus la loc, de-a dreptul, mulţumită troliului, copiloţilor de pe margine, blocantului …

DD la final

D.D-ule îmi pare rău dar trebuie să îţi fac cadou un amortizor de direcţie.

Şi cam asta a fost mai marea noastră aventură din marea aventură. În rest am fost cuminţi şi am scăpat teferi.

Revin când oi resuscita laptopul buclucaş. Microsoft Windows XP,  ce să îi faci, atâta poate şi el.

Un film de la Gil 

 

Revenit cu o poză de la Doru:

DSC03713

Cu D.D de-a curmezişul însă de data asta din cauza inclinării laterale de la mama natură. Pe genul asta de inclinare, dacă nu eşti atent, cu o singură mişcare greşită o poţi lua uşor la vale. Şi valea din stânga imaginii era cam mare. Am avut şi eu şi D.D o cireadă de morcovi.

Şi încă o poză cu D.D în aer de data asta. Tot un fel de-a curmezişul:

DD in aer

De la Daniel un film parte din traseul pentru  oameni normali:

Aproape o săptămână mai târziu şi noroc cu calculatorul mamei (da laptopul meu e încă aproape ca şi mort) am şi eu imagini din ţara Luanei:

tara luanei1726 thoughts on “Luana Fest 2009”