Concurs ”Discovery Romania”

Și dacă tot m-am întors din sălbaticie, plec din nou însă nu înainte de a-ți prezenta o campanie și un concurs inedit și foarte pe placul meu. Sper și pe placul tău.

Discovery Romania organizează în perioada 19 iulie – 15 august, un concurs aparte înfrățit cu celebra emisiune ”Ultimate Survival”.

Unde se desfășoară concursul: pagina de Facebook Discovery Romania

Cum funcționeaza concursul:

Oamenii trebuie să-și înscrie în concurs povestea de supraviețuire – dacă au trecut printr-o aventura, dacă s-au ratacit în padure și au reușit să găseasca calea spre civilizație, daca au ramas fără hrană în sălbăticie și au reușit totuși să-și prepare ceva de mancare (plante, animale), etc – și să-și convinga cât mai mulți oameni s-o voteze. La final voturile se transformă în puncte.

Pentru și mai multe puncte, concurenții pot raspunde la întrebarea zilnica legată de locul în care s-a aventurat Bear Grylls în episodul din seara precedentă.

La final, se va face un top 30 pe baza numarului de puncte acumulate iar din acești 30 de concurenti, Discovery va alege cele mai bune 5 povești de supraviețuire și îi va trimite pe câștigători în tabara Discovery, împreuna cu câte un prieten.

Premii: În fiecare zi se pot câștiga prin tragere la sorți tricouri și kit-uri de supraviețuire Ultimate Survival. La final, pentru marele premiu, vor fi alesi 5 câștigători + 5 prieteni care vor pleca în tabară.

Tabara de supraviețuire va fi organizata de Discovery împreuna cu un instructor de la trupele speciale SPP, care se vor asigura ca la finalul weekend-ului câștigatorii știu să-și construiasca un adăpost, să facă focul, să se orienteze în teren, să caute apă sau să-și prepare hrana în sălbăticie.

P.S – eu nu pot participa pentru că susțin campania, și așa de rău îmi pare pentru că ador Discovery, însă dacă te înscrii tu și ai chef să mă iei și pe mine în calitate de prieten nu mă supăr deloc.3 thoughts on “Concurs ”Discovery Romania””