Concurs alonian

Ca sa fiu si eu in tendinte cu restul bloggerilor m-am gandit sa iti ofer si un concurs. Regulile imi par cam complicate dar sunt aici daca ai nevoie de ajutor sau ai intrebari:

In fiecare zi planeta Alonia are noi si noi motive de sarbatoare. Noi prieteni vin sa se adauge vorbitorilor de limba romana de pe Alonia. Si cu fiecare dintre ei regasim usurinta de a comunica depasind barierele geografice. Pe Alonia, romanii si-au reunit familia si prietenii de care ii desparteau sute si mii de kilometri. Aici distantele dispar si comunicarea devine atat de usoara si incredibil de ieftina.

poze_alonia

Sunt 70.000 de locuitori pe planeta Alonia, dintre care 3000 utilizeaza serviciile PC-telefon, si in fiecare saptamana se intampla ceva nou. In peste un an de existenta, planeta si-a schimbat infatisarea, oferindu-ti o interfata de comunicare noua. Te bucuri de agenda telefonica in care poti pune si contacte exclusiv telefonice, ai redirectionarea apelurilor cand nu esti online, poti trimite SMS-uri la cele mai bune tarife pe toata Alonia si poti utiliza serviciul Alonia PC-telefon de pe mobil. Mai mult, avem post de radio pe Alonia si chiar si Politie, astfel incat comunicarea ta e in siguranta.

In fiecare saptamana ai tarife reduse cu 30% pentru una din destinatiile preferate pe Alonia.

Si in perioada 01 martie -7 aprilie avem un concurs alonian, care iti ofera ore de conversatie gratuita in straintatate. Tot ce trebuie sa faci este sa iti faci cont pe Alonia si sa trimiti la adresa concurs@alonia.ro o fotografie de-a ta intr-o asociere reprezentativ romaneasca (indiferent ca este o abordare contemporana sau traditionala, de la o poza in ie pana la o poza cu statuia lui Mihai Viteazul) plus dovada contului Alonia si apoi poti fi desemnat castigator, in 2 etape. Nu uita sa specifici de unde ai aflat de concurs, blogul R.R (www.roxanaradu.ro) mai exact. Poarta-te romaneste si vei putea vorbi romaneste ore in sir cu toti cei dragi aflati departe.

Viziteaza-ne pe  www.alonia.ro si asteapta-te mereu la alte suprize, pentru ca pe Alonia in fiecare saptamana se intampla ceva nou. Alonia, serviciu oferit de operatorul MEDIA SAT, este primul messenger romanesc, iar serviciile pe care le integreaza sunt Chat, Telefonie PC la PC si Videotelefonie, oferite gratuit utilizatorilor, si serviciul PC la Telefon, oferit contra cost.15 thoughts on “Concurs alonian”