chestii …

După o zi simpatic de bosumflată, am decis să nu fac nimic din ce fac de obicei când intru în casă după o zi, oarecare. Nu am aprins lumina când am intrat în casă, nu m-am descălţat, nu m-am dezbrăcat, nu am început să gătesc, nu am deschis TV şi nici laptop. M-am dus direct în pat şi am stat pe întuneric la o şedinţă cu conştiinţa. Un exerciţiu bun şi o senzaţie de încercat – să faci invers de ce ar trebui să faci, să priveşti în apartamentele vecinilor care îşi văd de chestiile lor şi de rutină.

Un lux pe care nu mi l-aş permite dacă aş fi măritată cu copii. Refuz să mă maturizez.

În timpul şedinţei cu conştiinţa am bifat ce am făcut bun azi. Nimic. Tata îmi spune mereu să îmi fac un bilanţ la fiecare final de zi, de bine şi de rău. Mereu uit să fac asta înainte de culcare.

Tot în timpul şedinţei mă gândeam la “agramare”. Cum nu greşim când scriem de mână dar greşim când scriem de tastatură. Cum jignirea supremă este să asociezi un “agramat” cu un prost, slab intelectual. Practic nu suntem “agramaţi” ci slabi de tastatură. Deşi, cine mai scrie de mână azi?

Şi tot în timpul şedinţei cu conştiinţa mă gândeam şi la alte chestii, pe care nu le pot scrie aici, pentru că sunt tabu şi pentru că dacă aş da tot ar însemna să dau tot. Cred.

LE – Nu îmi ies deloc momentele astea de mărturisiri şi spovedanie. Nu sunt de mine, nici eu de ele.11 thoughts on “chestii …”