Cheile Dobrogei

Mulţumită minunatei mele slujbe am ajuns ieri să admir şi preafrumoasele – Cheile Dobrogei:

La fel de fascinante precum ruinele, mi se par şi formaţiunile calcaroase deşi tind să cred că mai degraba am eu o obsesie cu tot ce ţine de pietre, povestea şi cromatica acestora:

Cu ocazia şedinţei foto de la Cheile Dobrogei am descoperit cât de multifuncţional şi talentat poate fi Dark Dude:

Practic maşina mi s-a transformat în cameră pentru schimbat modele, depozitat, organizat ţinute. Grozav de grozav, nu?7 thoughts on “Cheile Dobrogei”

 • M-am gandit mult la tine si la arta fotografica. Ca sa mergi mai departe, renunta la culori de fiecare data cand poti face acest lucru.

  Cauta esenta imaginii.
  Joaca-te cu umbrele.
  Evita culorile caci culorile te “fura”.
  Doar apoi, cand stapanesti bine non-culoarea, sa o reintroduci.

  Cum sa spun ?
  Fa portrete alb negru.
  Arata hainele modelelor in alb-negru.
  Fa fotografii la inmormantari in alb-negru.
  Gaseste esenta Cheilor Dobrogei in alb negru…..

  Doar apoi coloreaza.
  Poti sa experimentezi foarte usor acasa pe televizor. Scoate culorile si ai sa ai alta lume. Nenumarate lucruri interesante acum o sa dispara. Dar daca in alb-negru e ceva interesant, si color va fi. Invers nu prea merge.

  PS> Dude al tau e super ok si in noul job 😀

 • @Adina – da sa stii ca io placut si pe post de sifonier. Nu o comentat deloc. Probabil de unde era pe coclauri unde ii place lui mai mult …

  @Darael – din cauza alb – negrului am renuntat eu la studiul fotografiei dupa prima luna de facultate/curs. Nu s-a lipit de mine deloc, nu ma simt bine sau in elementul meu cand folosesc alb negru. Griurile da, le ador. E o arta fotografia si eu sincer chiar nu am pretentii de fotograf de la mine. Dar niciodata nu spun niciodata, probabil la un moment dat, la momentul potrivit, voi incerca si alb negru. Toate la timpul lor zic eu …

  @B – sa nu te auda baietii zicand asta caci e grav :))))) Multumesc sincer.

  @Silvia C – si eu si eu. Is atatea locatii faine in tara asta. Buget sa ai :)))