Cel ce stă să moară

M-am trezit încă dormind şi m-am dus direct şi am apăsat pe el. În primele secunde oricum nu scoate nici un sunet, când era mai tânăr ştia d’astea, acum nu. Şi am aşteptat ca de obicei, încă dormind, şi nimic,  nici un sunet. De obicei sunetul, un fâsâit fin, mă trezeşte. De data asta m-a trezit lipsa sunetului şi panica creată de lipsa lui.

Oare a murit?

M-am împăcat cu ideea şi eficient l-am înlocuit cu ceva mai tradiţional. Şi când mă aşteptam mai puţin a început să fâsâie obosit şi ranchiunos. Ştiu, că l-am supărat înşelându-l dar chiar nu înţeleg de ce îmi face de astea.

Până şi el se joacă cu mine? Ne ştim de 4 ani, ce naiba. Sau stă să moară, el, fierbătorul de apă pentru cafea?10 thoughts on “Cel ce stă să moară”

 • ma speriesi la un moment dat… pana am ajuns la faza cu fierbatorul… din pacate la noi fierbatorul de cafea nu vrea sa moara ni;ci in “ruptul capului”. Aproape in fiecare dimineata me trezeste… chiar si atunci cand ma duc pe 9 la scoala… enervant…

 • Vai doamne, dumnezaule care m.ai facut…. Eu imi doresc sa.mi moara telefonul din tot sufletul cand imi da trezirea la 6 dimineata. Zilele astea de vacanta inclusiv astazi a fost si el mai intelegator si nu a facut un zgomot pana in ora 13, 14, dar de maine cred ca.si va relua prostul obicei. Nu merita omorat?

 • ” Ultime zi de munca din anul 2008 foarte mult asteptata de majoritatea dintre noi”
  Ca orice om anormal imi pun telefonu sa.mi sune la ora 7 dimineata cu ring ton/ul cel mai stresant posibil din lumea asta, adormind cu gandul la party.ul de maine cu toti iubitii mei colegi . Gandul imi fugea departe la concursul ce va avea loc in cadrul companiei ” Romanian&Sweedish Drink creew against Irish Drink team cand deodata timpanele mele percepeau ceva cu totul stresant . Ma trezesc , pipai pe sub perna , il iau si.l izbesc de toti peretii ” Hai ca mai stau oeaca”. A murit. La ora 9 dimineata am intrat pe usa companiei , incantat si foarte increzator de cele ce vor urma. Roisin este genul de de persoana foarte punctuala, fermecatoare , atragatoare si simpatica foc dar totodata este genul care.ti mananca si sufletu din tine, este in stare de orice pentru a ocupa o pozitie cat mai sus(profesional vorbind)

  ” Roisin – Mornin` Rado.
  eu – MOrning.
  Roisin – Did you had a good time last night?
  eu – I need a coffe, i`ll go outside
  Intre timp ce incercam sa.mi termin cafeaua si sa trag ultimele fumuri din sursa vietii fara de care nu pot trai, mi se alatura Roisin. Ma priveste, isi aprinde o tigara, imi arunca un zambet.
  Roisin : – Rado, you know… I had a chat with our boss, he tried to ring you in tihs morning, your phone is stil off (aruncadu.mi un zambet inselator de vipera).
  Eu – And …what did he said?
  Intre timp apare suedezu` Marco, baiat de gasca super gagiu`, alcolist mare.
  Marco- aaaahh ..here you are, whats the story guys?
  Marco – Lets go for few points, Im sick of work, im sick of this fucking place.
  Roisin – Guys its nearly 10 o` clock, there is work for us.
  Eu – May i ask you something if you dont mind?
  Roisin – Ok, go ahead.
  Eu – Will you fuck off?
  Marco – yeah , thats right , will you? Let`s go, all of us we need a break.

  S`am plecat in sala noastra de relaxare, la bar unde toata lumea joaca sah incercand sa.si adune creierii storsi in timpul muncii.

 • :)), sti..ea e genu de persoana punctuala, nu ar intarzia cu o secunda, nu ar pleca de la munca cu 3..4 ore inainte ca restu lumii, silitoare, isi da tot ce are mai bun din ea dar fara rezultate hahah, nu ar iesi cu gasca in pauze de recreere la o bere :D. Este genul care ar fi in stare de orice pentru a castiga teren in fata celorlalti, ar fi in stare sa.l sarute in fund pe directorul principal, si bai frate eu nu suport jigodiile de genu. hahah Auzi ma la ea, ne zice ca, There is alot of work for us and nothing is done :)) atunci chiar ca faza cu nothing is done mi.a pus capac.