Când mă enervez …

Deci:

Îmi vedeam de treaba mea, nu încercam să fac bani cu acest blog, era, este şi va fi o pasiune, un hobby, chiar dacă iniţial se dorea a fi doar un site de prezentare. Între timp sau schimbat multe …

Dacă până în seara asta adaugam pe oricine îmi cerea la blogroll şi oricine dorea reclamă, lucrurile se schimbă pentru că m-am enervat. Rău de tot.

Mai exact:

Îmi scrie o zăludă pe nume – alinadir@divahair.ro:

“Ma numesc Alina Georgescu si sunt administratorul site-ului www.dacadaunumeleiifacreclama.ro. Va scriu acest mail pentru a va propune un schimb de link-uri intre site-ul nostru si site-ul dumneavoastra, www.roxanaradu.ro. Daca sunteti interesat va rog sa imi raspundeti la acest mesaj cu titlul si eventual descrierea site-ului dumneavoastra pentru a le posta. Astept un raspuns de la dumneavoastra”

Eu draguţă de fire zic, hai să pun link. Ea îmi scrie din nou:

“Am adaugat site-ul dvs la categoria Blog-uri. In legatura cu www.dacadaunumeleiifacreclama.ro , as dori sa fie afisat sub titlul “varza” in loc de “cum am pus eu”, care sa faca trimitere catre www.dacadaunumeleiifacreclama.ro”

MARE tupeu MARE! În fine îi scriu frumos cum că dacă mai are alte condiţii şi termeni de participare putem încheia un contract etc. Ea îmi raspunde:

“In primul email v-am propus un schimb de link-uri, dar nu v-am dat detaliile cu care sa afisati site-ul www.dacadaunumeleiifacreclama.ro, pentru ca ma asteptam si la un refuz din partea dvs. Asadar, nu am mai vrut sa mai incarc emailul cu faptul ca doream ca titlul sa fii “varza” şi mai aiureste cu altele dupa care încheie:

“Nu imi dau seama unde este neintelegerea, dar daca mai aveti nelamuriri, anuntati-ma. Pana una alta, daca nu doriti sa schimbati titlul din “varza” in “ce am pus eu” si link-ul din www.dacadaunumeleiifacreclama.ropagini_recomandate_Blog-uri_12.html in www.dacadaunumeleiifacreclama.ro , atunci nu mai dorim un schimb de link-uri, deoarece nu e avantajos.”

Poftim educatie … Zăluda crede că oi fi vreo fufa care … nici nu vreau sa mă mai gândesc. În fine, nu oi fi eu cea mai cea mai dar pot să mă laud (pentru ca trafic.ro nu accepta să mă lase la ei un gradina) cu:

CONCLUZIE:

Din această seară citire nu mai pun decât preteni la blogroll şi nu mai fac reclamă gratuită nimanui. Punct.20 thoughts on “Când mă enervez …”