Aranjamente florale la RoBlogFest 2010

De bine ce am scris de bine despre RoBlogFest 2010 de bine ce au dat-o în bară. Complet. Nu țin la competiție și nu mă interesează complet. Am participat anul trecut, m-am convins cum se trag sforile stau lucrurile. Partea pozitivă pentru ediția de anul acesta am expus-o deja. Cu părere de rău. Vine ce neagativă:

Blogul personal (cel pe care îl citești acum) mi-a fost înscris la mai multe categorii. Blogul personal mi-a fost scos de la mai toate categoriile. Ghici ce categorie a rămas? Modă, adică fashion.

Dacă menționam asta undeva (RR’s  Blog de fashion modă) mi se parea normal să nu fiu întrebată dar în condițiile în care nu există nicăieri o descriere a blogului mi se pare jignitor să îi atribui o categorie care taman nici măcar nu i se potrivește.

Înțeleg Blogatu, înțeleg Curvette, restul e Can Can. Dar dacă nu te interesează blogurile înscrise și nici măcar nu ai bunul simț să verifici dacă aparțin sau nu unei categorii, la ce le mai ștergi? Lasa-le acolo unde sunt înscrise și nu încerca să mai simulezi o competiție cinstită.

Rog organizatorii să îmi scoată blogul din competiție. Iau ca o jignire categoriile la care a fost plantat blogul. Iau ca o gravă jignire categoriile de la care a fost scos blogul.

Se putea folosi banala întrebare:

– Băi n-am chef să îți verific blogul, despre ce aberezi tu zilnic?

R.R e orice dar numai blog de modă nu e. A fost. În trecut. Acum ceva ani. Ştiu, nu sunt fotograg profesionist și nici scriitor de literatură de călătorie. Nu merit blogul înscris la categoria blog de modă sau de călătorie travel chiar dacă asta au considerat cititorii-mi când l-au înscris la aceste categorii. Specializarea mea e moda dar asta nu înseamnă că am un blog de modă fashion. E personal, lăsa-ţi-l aşa cum e.

P.S – Şi să mai zică Y sau Z că RoBlogFest nu e cu pile. Pff.17 thoughts on “Aranjamente florale la RoBlogFest 2010”