Anulez şi refac proiect Bleaga

Recent am avut parte de o neplăcută experienţă şi era cât pe ce să pierd Bleaga şi evident, proiectul Bleaga, asta pentru că în internetul mioritic plutesc oameni buni dar şi oameni răi.

Iniţial am vrut să împart şi să împrăştii povestea, să ofer detalii, nume şi cam tot ce putea demasca acest personaj cu intenţii malefice faţă de draga Bleagă. Însă datorită altor experienţe şi mai neplăcute pe care le-am avut şi încă le mai am, în spaţiul mioritic interneticesc, cu alte personaje  poate şi mai malefice, am ajuns la concluzia că nu merită şi ca atenţia pe care le-ar oferi-o povestirea mea s-ar întoarce într-un final tot împotriva mea.

Cert este că pentru siguranţa Blegii şi pentru ca aceasta să se poată întoarce într-un final la tatăl ei Blegoo, anulez proiectul Bleaga cu promisiunea (şi scuzele sincere faţă de cei înscrişi) că voi reveni cât de curând cu o formulă nouă care să avantajeze toate părţile şi existenţa nemuritoare a Blegii.

În naivitatea mea chiar am crezut că răul poate fi evitat. Se prea poate ca naivitatea-mi să fie justificată şi de faptul că mulţumită internetului mioritic am cunoscut mai mult oameni frumoşi, oameni merită tot respectul şi admiraţia mea. Dar am cunoscut şi oameni urâţi la suflet şi cuget, oameni care nu ştiu decât să profite de bunătatea şi bunele intenţii ale celor din jur.

Cumva internetul mioritic seamănă leit cu viaţa de zi cu zi. Aş pune mâna în foc că sunt fraţi gemeni.13 thoughts on “Anulez şi refac proiect Bleaga”