2018: Cantonament de Ciclism in Grecia

2018: Cantonament de Ciclism in Grecia

Am plecat in Grecia in tabara de antrenament/cantonament cu gandul sa acumulam cat mai multa diferenta de nivel in 9 zile si privilegiati in a folosi aceleasi suplimente sportive ca cei de la Sky Team – SiS, multumita minunatei echipe High Energy. Stiam ca SiS sunt renumite si cunoscute ca cele mai bune produse, am avut ocazia sa testez in cei 5 ani de cand fac sport/ciclism si cateva geluri SiS dar si alte marci celebre. Insa nu ma asteptam sa fie chiar atat de eficiente! Inca nu imi vine sa cred ca dupa 9 zile in care am facut zilnic urcari pe cursiera (cu pante de la 2-25%) si am acumulat peste 10.000m diferenta de nivel, ma simt atat de bine si nu resimt aproape deloc presiunea pe care mi-ar fi adus-o asupra muschilor antrenamentele astea daca nu m-as fi folosit de nutritia corecta si suplimentele SiS care, pe buna dreptate, isi merita renumele de “science in sport” la fel ca si #highenergyromania cu “supporting exellence”. Iata alegerile noastre din gama larga disponibila pe www.highenergy.ro 

Alimentele insa sunt baza unui cantonament reusit si dupa 4 zile de mese la restaurant am decis sa ne gatim singuri mesele:

Ce-am gatit la cina folosind carbohidrati “locali”:

Aveam nevoie de fier si cum la restaurant nu am gasit salate cu spanac am improvizat o cina … la prosop … in camera de hotel … cu ce am gasit in supermarket.

Paste integrale, productie locala, creveti si spanac.

Fasole mung, castraveti, morcovi si carne de porc la cuptor.

Paste integrale (productie locala), carne de curcan, vinete cu sos de rosii si branza … nu stiu ce tip de branza ca nu inteleg greaca…  dar era extrem de delicioasa.

Naut, brocoli, mazare, morcov si spanac verde cu friptura de porc.

Cate putin din traseele alese in superbele zone grecesti Kilkis si Volos:

Si turele de pe strava: