TABU despre RFB

12 21 41 51Ioana Ulmeanu m-a abordat cu ceva timp în urmă, şi am povestit despre RFB, blogul personal şi altele. Nu ştiam că din discuţia noastră virtuală o să se nască un articol serios despre moda pe bloguri şi RFB, în numărul de septembrie al revistei TABU:

Îmi creşte inima când văd cum e apreciat copilul RFB şi luat în serios, mai ales de o publicaţie  precum TABU. Mă bucur că munca voluntară nu a fost în zadar şi incidentele (cum ar fi cel cu Razvan Ciobanu în care RFB l-a sprijinit pe Alex Talkovski şi nu s-a supărat, deopotrivă Alex a fost cel care a şters celebrul articol) nu au oprit evoluţia.

Orice ai face nu poţi mulţumi pe toată lumea (sau pe Gabriela Maria Vlad) însă important este să faci ceva. RFB e la început, în primul an, toate proiectele de până acum, au necesitat muncă voluntară din partea membrilor şi nu ne poate nimeni reproşa lipsa de interes.

Sper la tot mai multe articole despre RFB, cu merite pe deplin, dacă tot începem septembrie cu TABU.

Să începem toamna în forţă şi la cât mai multe proiecte RFB. Mulţumesc sincer tuturor celor care au crezut şi cred, susţin şi muncesc voluntar la şi pentru RFB.10 thoughts on “TABU despre RFB”

  • Felicitari!!! Ma bucur pentru Bucuria ta! Ce ai insamantat, a incoltit si a inceput sa fie remarcat, nu mai e mult si o sa dea multe, multe, roade.
    Eu, insa, nu ma mir; tu esti un Senkrechtstarter!
    Ma astept zi de zi la vesti bune,.. altitudinea, de fapt, ma intereseaza, fiindca drumul tau nu-l mai poate nimeni opri!

  • Nu inteleg etimologia lui ” fleosk “, e un cuvant nou? De unde provenienta? Si ce cauta in context? Interesanta onomatopeea lui cand il pronunti pe ton inalt insa abrupt! Daca asta ai vizat, atunci, ai facut o alegere potrivita! Asa face si un Senkrechtstarter in faza initiala!

  • danuta – nu, era un fel de derutativa exclamatie, care sa te induca in eroare pana aflam eu ce e ala “Senkrechtstarter”. Tot nu am aflat …

  • Senkrechtstarter, numesc nemtii, figurativ, pe cineva care zboara vertical, fara ocolisuri sau planari. Ei deumesc asa, admirativ, pe cei ce au “stofa” de succes!