MODA

În 2002 am absolvit ”Dublin Color and Image Academy” ca stilist de modă, consultant de imagine și make-up artist. Din 2001 am profesat în Irlanda, Anglia și România, ca stilist de modă, director artistic, consultant de culoare și imagine, director de modă, prezentator TV, manager de proiect, editor de modă, redactor șef, producător video, jurnalist, actor, blogger, fondator RFB.ro, organizator de evenimente și lista continuă în capitolul FASHIONDin 2001 și până în prezent, în portofoliul de modă și-au făcut loc editoriale de modă, pictoriale, campanii publicitare sau de modă etc. Din dragoste pentru industria modei R.R a creat în decembrie 2008 – rfb.roRomanian Fashion Bloggers – comunitatea bloggerilor de modă din România. Detalii și portofolio complet -> AICI și AICI

8 thoughts on “MODA”

 1. Mutaţi în Mesaje primite

  Mai multe

  LANSARE INSTITUTUL DE MODA ,, SALOMEIA TRUTA,, . DESIGN VESTIMENTAR, ACCESORII SI CROITORIE DE 5 STELE.

  Bucuresti – 19.05.2012

  Institutul de Moda ,, Salomeia Truta,, are deosebita placere a va anunta lansarea oficiala a acestuia, eveniment ce a avut loc la sediul nostru din str. Cezar Bolliac nr.60 – 62 ( zona Piata Alba – Iulia ) .

  Pe o piata dominata de ,, suvenirul,, asiatic ,ale carui influente au sterilizat imaginatia si bunul gust stigmatizandu-le cu pecetea kitschu-lui , iata ca in sfarsit cineva are curajul sa devina prim-solistul revenirii etichetei si naturaletei romanesti in acest domeniu, vaduvit in ultimii ani de existenta unui curent new age care sa renegocieze pozitia noastra in fashion list-ul mondial .

  Apare ca o necesitate aparitia unei institutii de invatamant de specialitate construita pe scheletul unei echipe talentate si cu dorinta de afirmare care sa dea valenta talentelor incipient dezvoltate la tanara generatie ,cat si slefuirea celor deja existente si care accepta perfectionarea continua ca mijloc de desavarsire in noianul de tendinte ale secolului al- XXI-lea.

  Institutul de Moda ,,Salomeia Truta ,, va promite ca odata ce ii veti trece pragul nu veti fi dezamagiti ,iar talentul d-voastra se va completa cu o programa 100% vestica care acopera atat cursurile pentru copii cat si cele pentru adulti , iar dorinta de a te afirma in acest domeniu extraordinar al viziunilor despre viitor poate sa devina realitate.

  Lansarea a avut loc la sediul institutului sambata 19.05.2012 , orele 11.00 si a fost insotita de cateva cursuri demo sustinute de catre designer-formator Salomeia Truta si echipa .

  Institutul de Moda ,, Salomeia Truta,, este idea designerului care ii da si numele si care are ca si experienta 15 ani pe taramul designului vestimentar autohton si care va incerca prin noi metode de lucru specifice scolilor de traditie din Franta si Italia sa formeze noi generatii de creatori care sa poata face cu succes fata provocarilor concurentei internationale .

  In speranta ca nu v-am plictisit as fi interesata sa pot colabora cu d-voastra la realizarea unui articol sau sa il preluati cu foto atasate(va pot trimite) pe acesta cu un link pe site-ul d-voastra la schimb cu logo-ul ,,R.R,, atasat la noi pe site-uri la rubrica ,,Parteneri si recomandari,,.

  Regards,

  Salomeia Truta

  0744 685 670

  http://www.facebook.com/InstitutuldeModaSalomeiaTruta
  http://www.institutuldemoda.ro
  http://www.istitutodimoda.ro
  http://www.cusuridecroitorie.ro

 2. INSPIRATIE! INSPIRATIE! ISPIRATIE!
  Asta este cuvintul cel mai portivit!
  M-ai last cu respiratia intretaiata si inspiratia agitata!
  Cu stima,
  Maria

 3. Buna , eu sunt Catalina am fost foarte bucuroasa sa va gasesc blogul pentru ca de foarte mult timp incerc sa imi gasesc ”un drum” in viata mai exact o facultate pe care sa o urmez si care sa imi placa . Mi-am dat seama ca ador hainele , imi place lumea asta a modei si nu stiu ce sa fac in privinta asta pentru ca nu prea am talent la desen , deci designer nu pot deveni mi-as dori totusi sa stiu mai multe lucruri despre stilisti , mai exact as dori daca ati putea sa imi dati mai multe informatii despre Dublin Color and Image Academy si as vrea sa stiu daca in Romania exista facultati sau cursuri bune pentru asa ceva .Va multumesc!

 4. Buna! Sunt in clasa a 7-a si inca de mica desenez haine incontinuu si pot sa spun ca sunt destul de talentata. Sunt foarte bucuroasa ca am gasit acest blog pentru a sti ce inseamna lumea modei. Eu as vrea sa ma fac designer vestimentar, dar mi-am dat seama ca este desul de greu sa intri in acea lume si sa ai si succes, asa ca cea mai buna alegere mi s-a parut cea de stilist de moda. As vrea sa stiu daca trebuie sa fac un anumit liceu si dupa ce termin liceul ce facultate ar trebui sa fac si cam ce costuri ar fi.
  Va multumesc anticipat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *