Se dau 3 cărți din aceeași carte

Adina Laura Achim mi-a trimis 3 exemplare din Reguli de Stil. Vi le ofer cu drag, într-un fel de concurs, cu condiția să îmi spuneți de ce ați citi cartea. Cele mai interesante 3 răspunsuri primesc ca premiu un exemplar. Mie una îmi place cum începe. Cartea. Și când ceva începe bine se termină cu bine. De obicei.

 

Reguli de stil Adina Laura Achim

 

Inceputul unor Regului de Stil

 

Recomandarea The One: ”Adina Laura Achim scrie despre stil în cuvinte simple, amintindu-ne că rafinamentul în vestimentaţie nu ţine de venituri, ci mai degrabă de bun-gust şi de inspiraţie.”

14 Comments on “Se dau 3 cărți din aceeași carte”

 1. As citi cartea pentru ca imi place sa citesc 🙂 🙂 insa principalul motiv ar fi acela ca poate in carte as gasi acel ceva (sau mai multe ) care sa ma indrume spre o alegere mai buna a ceea ce pun pe mine (haine, accesorii, incaltari, etc), momentan aplicand foarte putine reguli de stil, stilul fiind inca o necunoscuta pentru mine.

 2. Am sa imi bazez motivatia de recomandarea The One si am sa mentionez ca daca atat timp cat rafinamentul în vestimentaţie nu ţine de venituri, ci mai degrabă de bun-gust şi de inspiraţie, cred ca ne putem dezvolta mai mult stilul si bunul gust si putem afla alte tips and tricks-uri citind aceasta carte.

 3. As vrea cartea pentru ca am impresia uneori ca nu am un stil bine definit si ar trebui. De aceea m-ar interesa foarte mult sa citesc in special despre combinatiile de culori si textile si ce se potriveste in functie de inaltimea fetei.

 4. La intrebarea ta pentru concurs as raspunde cu o alta intrebare: de ce esti femeie?
  Vezi tu, frumusetea, chiar daca e naturala, trebuie sa fie cultivata; fie ca vorbim de un gest, un zambet sau o vorba calda, toate potrivite in momentul X dau lumii farmec.

 5. De ce mi-as dori aceasta carte?
  Pe scurt, pentru ca subscriu la spusele lui Jules Renard: “Stilul este cuvantul care trebuie. Restul nu are importanta.”
  Intr-o argumentare mai generoasa, pentru ca citesc cu placere memoriile doamnelor de altadata si “manualele de bune maniere” si descopar acolo calitati pe care vreau sa le vad si in prezent, la femeile cu care vorbesc sau pe care le zaresc intamplator. Imi doresc sa aflu ce trucuri gaseste autoarea pentru a indemna femeia din ziua de azi sa isi redescopere feminitatea si sa o arate cu bun gust si eleganta, indiferent de context. Cred ca frumusetea stilului sta in lucruri simple, in discretia cu care te porti sau te imbraci, in modul in care te respecti pe tine. Si, in definitiv, imi doresc sa aflu secretele Adinei Laura Achim nu doar pentru mine, ci si pentru a le impartasi cititoarelor mele de pe blog, intr-o recenzie.

 6. Domnitelor,

  Cum nu s-a mai inscris nimeni, zic sa dam premiile. Fido (asistentul meu, westie de origine) a tras la sorti si castigatoarele sunt: carmen elena, Valentina si iYli.

  Rog frumos castigatoarele sa imi trimita via – contact@roxanaradu.com – adresa postala la care expediez premiul. Sau daca suntem in Bucuresti, ne putem vedea la un ceai?

  Va multumesc pentru participare si atentie! Sincer!

Leave a Reply