PFW ziua 2

M-am trezit de mai multe ori şi nu mai îmi dau seama la ce oră m-am trezit. Nu, se mi se trage de la paharul de rose de aseara ci de la mii de nervi pe care mi i-a provocat viteza proastă şi inconstantă a internetului pe care l-am obtinut de la hotel contra modicei sume de 3 euro pentru 12 ore. Prost.

10.00 – mic dejun la pat căci e mult de muncă la cât am comis ieri. Vezi … aici …

10.15 – alţii mii de draci pentru că am convertit minunatele noastre interviuri şi materiale video şi de văd ca naiba. Ufff

22.53 – înapoi la hotel. Bagaje, urcat materiale, scris etc.

Astăzi am ales să îmi ocrotesc membrele inferioare şi am ales o ţinută mai de zi. Să nu zic “casual”. Din nou grozavii mei tenişi Ecco nu m-au dezamagit, sunt mai mult decât ideali pentru cutreierat Parisul la picior. Nu exagerez deloc când afirm că mai simt mai comod în ei decât în picioarele goale. Mai ales că membrele mele încă mai suferă după ce ieri le-am chinuit toată ziua pe platforme de 10 cm.

tinuta 2

Ultima zi din Săptămâna Modei a avut un program mai scurt eu şi colega de RFB, Adina Necula am bifat doar prezentarea lui Ingrid Vlaslov ( detalii … aici … ) pentru care am venit în mod special. Aveam impresia ca Ingrid este primul designer român care prezintă la Săptămâna Modei Paris însă m-am înşelat. Venera Arapu a fost primul designer român care şi-a adus colecţia la PFW în 1999.

După prezentare am luat din nou la picioar Parisul împreună cu “ghidul nostru” Octavian Coifan.  Ce am descoperit astăzi:

Bărbaţi pe tocuri. Sau ca să îl citez pe Octavian Coifan – se schimbă sexele.

barbati pe tocuri

Biciclete la monedă …

biciclete la moneda

Parisul înnorat …

cer innorat

Parisul noaptea …

notre dame noaptea

Din pacate aici se încheie aventura mea pariziană. O experienţă unică care nu ar fi fost posibilă fără existenţa proiectului RFB şi a sponsorului Mercedes-Benz GLK. Viaţa poate fi roză. Cert.