PFW ziua 1

08.00 – trezirea. Am reuşit cumva să consum mai bine de o oră cu doar mers la mic dejun. Am pierdut prezentarea lui Roland Mouret şi probabil vom pierde şi Kenzo. Toate cele bune însă.

09.15 – să ne alegem o ţinută din cele 4 aduse.

00.56 – revenit la relatarea pe care nu am mai apucat să o termin azi dimineaţă. Octavian Coifan (care dealtfel a scris mai mult decât frumos despre întalnirea noastră … aici … ) ne aştepta la recepţie şi eram mai mult decât nerăbdătoare să îl cunosc şi fizic pe minunatul moastru (membru RFB dealtfel) român de la Paris.

Ţinuta alesă – rochie DKNY, geacă piele … fără nume, botine Irregular Choice:

rr

Cum toată lumea la Paris poartă negru, piele şi puţine kilograme, am cam dat-o greş cu ţinuta mea colorată însă puţin îmi pasă.

Acum ce să povestesc despre prima mea zi la PFW? Un singur cuvânt – fabulos – şi multe materiale video şi foto pe care încerc acum să le urc pe RFB. Cu greu pentru că am internet prin unde de proastă calitate. I se mai zice şi wireless.

Mai pe scurt …

Am luat la tocuri, defapt platforme, străzile Parisului, îndrumate (şi eu şi Adina) de minunatul nostru ghid Octavian Coifan. Parisul e preafrumos, se ştie. Mai mult decât atât e o permanentă sursă de inspiraţie. Am încercat să intrăm la prezentarile de modă la care nu aveam invitaţii, ce s-a întamplat poţi vedea pe RFB.ro

Vechi şi nou în arhitectură:

multiplu arhitectural

Foarte multe scutere în Paris:

pacare scutere

Faimoasa gradină din fostul palat roial devenit primărie, parcă?

les jardin de palais royal

Studenţi în practică, cred …

tineri studenti

Ce se citeşte înaintea unei prezentări de modă:

chineza

Cum arată o invitaţie pe care îţi apare numele:

invitatii

Galerie de artă boutique – ce mi-aş dori şi eu foarte foarte mult. Să posed, adică:

galerie boutique

Cât ce priveşte “ce se poartă la Paris” ce mi-a plăcut cel mai multe la ele:

femei

Şi la ei:

barbati

Am facut mai multe fotografii şi materiale video foarte interesante de altfel în umila-mi părere,  pe care o să le urc pe RFB unde îşi au locul.

Deci da, o zi grozavă din toate punctele de vedere. Mai ales că am încheiat-o cu o friptură de vită în sânge la care visam de prea mult timp.  Şi cu un desert englezesc fireşte. Friptura, desertul, cafelele şi restul au fost din partea Mercedes-Benz GLK, cărora le mulţumesc încă o dată mult, mult, mult.

02.41 – tot mai am de urcat poze şi video. Noroc că prezentarea lui Ingrid Vlaslov de mâine e după amiază.

Cel mai grozav de grozav lucru de azi e că am reuşit din greşeală să îi luam un interviu celebrului Dan Lecca. Tot pe RFB.ro