Nu ştiu cine mă enervează …

Ştiu că e în trend, să scrii posturi lungi şi documentate sau scurte şi nedocumentate despre cineva care te enervează extrem. Mai mult sau mai puţin. Stau de jumătate de oră şi mă gândesc despre cine să scriu. Despre cine aş putea scrie. Pentru cine mi-aş consuma energia să scriu un post. Documentat sau nu. Pe cine urăsc aşa mult. Cine mă enervează îndeajuns de mult încât să scriu despre. Şi firear, dar nu găsesc nici un canditat. Viaţa e grea când nu ai pe cine înjura. Îndeajuns. Desigur, sunt mulţi care mă enervează. Dar nu îndeajuns.Voi despre cine aţi scrie? Cine vă enervează îndeajuns?21 thoughts on “Nu ştiu cine mă enervează …”

 • Cred ca ma aflu in aceeasi situatie ca si tine.Nu cred ca stiu pe cineva care sa ma enerveze atat de mult incat sa scriu despre el/ea fara incetare…aaaa…inafara de soacra`mea=))

 • Oke… io cred ca putem da mana… nu pot sa fiu nervos pe cineva mai mult de 10 minute (bine… poate exagerez prin lipsa). Apoi ce sa mai zic de uratul cuiva … :-“

 • Doamne fereste BURP girls cum sa ma enervati, o onorez maine dimi la prima ora. Nu pot sa comentez la voi pe blog insa …. Si va invit sa fiti membre RFB. DA? NU?

 • Pe mine ma enerveaza Zoso cu vesnica lui pomenire (campanie) despre cine face spam si cine fura!
  Recunosc ca e util si bun pt. blogosfera ro, dar ma enerveaza cata energie si rabdare are pe temele astea, in special cand eu nu am. 🙂

 • MA cam enerveaza prea in ultimul timp si toate statiile radio din Irlanda. M.am cam saturat si sincer va spoun ca imi este frica sa mai dau drumu la radio.ul de la masina dimineata. Sunt satul sa aud in fiecare zi ca pe zi ce trece sute si mii de oameni isi pierd “joburile”. A inceput sa.mi fie scarba cand vad mii si sute de apartamente nelocuite, sute de blocuri noi noute intinse pe mii de hectare in jurul Dublinului goale. Ma enerveaza faptul ca vad muncitori platiti fara rost care incep sa darame constructiile neterminate pana la temelie din lipsa de bani pentru continuarea lucrarilor. Sunt satul sa aud aceleasi cuvinte si aceleasi discutii la radio dimineata in masina ” Jobs”, ” Money” , “without work”, “recesion”, ” banks smashed out”. Ma enerveaza faptul ca sunt blocat in trafic de cate un utilaj de tonaj mare ce se indreapta spre o constructie de milioane de euro pentru a o darama pana la temelie . Mie scarba , mi.e frica s amai dau drumu la radio dimineata. In aceasta dimineata ma durea o masea eram nervos, nu aveam chef de nimic si nu am putut gasi o statie radio unde sa pot asculta o muzica, toti discutau aceiasi tema, “fucking recesion”. Is satul si a inceput sa ma enerveze faptul cand mai aud persoane vorbing ” i`m fucked up”, “i need fucking money ” Spre seara maseaua ma durea ingrozitor si vad un baiat plouat vai de steaua lui ce vinde ziare. II fac semn imi da un ziar, astept sa se faca verde, dau pagina si spre surpriza mea stirea zilei :
  ” 1.300 JOBS WIPED OUT AT AIRPORT. MORE THAN 1.300 JOBS WERE LOST IN ONE OF THE DARKNESS DAYS IN THE HISTORY OF DUBLIN AIRPORT TODAY”. m.A ENERVAT CUMPLIT, MI.A STRICAT SEARA. M.am dat jos din masina in mijlocul intersectiei si m.am indreptat linistit spre cel mai apropiat cos de gunoi in timp ceilalti participanti in trafic ma injurau si ma clacsonau. Deschid radiou` si marea veste guvernul construieste un nou stadion in centru de 3 miliarde euro. Bravo ma cretinilor, “tara arde si baba se piaptana” – e stilul caracteristic “IRISH” . MA ENERVEAZA CUMPLIT CHESTIILE ASTEA. OARE O SA MURIM DE FOAME IN 2009 -2010?
  ps: Acum astept sa.mi sara lumea in cap pentru limbaju meu.