FOTOGRAFIE

Pasiunea pentru fotografie m-a atins timid în 2001 când am primit cadou primul meu aparat foto, un Canon EOS 500N. Am încercat și scoala de fotografie din Dublin însă camera întunecată și procesul de developare m-au speriat și am renunțat. Spre norocul, sau ghinionul meu, era digitală a prins supremație și din 2002 am cochetat cu diverse ”săpuniere” care de care mai mici și mai inutile, de la Canon sau Nokia. În 2009 am pus piciorul în prag și mi-am cumpărat un Panasonic FZ38. Adevărata pasiune pentru fotografie a apărut în 2010, când am primit alt cadou, un Sony DSC R1, pe nume Bleaga, pentru că a venit cadou de la Blegoo. Pasiunea mi-a fost susținută în ultimii ani și de prieteni dragi care îmi împrumută, din când în când, un 600mm, un Nikon sau un Canon etc. 

Mai multe în categoria dedicată de … AICI … și pe:

 *click pe imagine pentru a ajunge pe site-ul dedicat fotografiei

 

25 thoughts on “FOTOGRAFIE”

 1. Deci ultimele poze sunt fantastice… adica primele… adică alea de sus 🙂

  Ştii să fotografiezi natura şi asta e artă!

  Cred că o să folosesc câteva din pozele astea pentru a-mi hrăni inspiraţia pentru a crea noi melodii.

  Mulţumesc, Roxana!

 2. Sunt cateva, cam multe, intre fotografiile tale care m-au facut sa le deschid de cate 3-4 ori pe fiecare in parte. O placere pentru ochi, o desfatare pentru simturi. 🙂

 3. drstoica – nici nu stii cat ma bucura ce imi spui …inseamna ca m-am facut inteleasa si nu numai … iti multumesc din suflet

 4. Bună ziua!

  Sunt Major József, administratorul siteului castel.granturi.ro. Despre proiect Castel în Transilvania puteți citi pe site.

  Am văzut că aveți pe picassa multe poze frumoase despre diferite castele și vă cer permisiunea să-l punem pe siteul nostru, normal că la sursă va apărea linkul sau numele, pe care doriți.

  Cu respect,
  Major József

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *