DESPRE MINE

 

12 thoughts on “DESPRE MINE”

 1. Buna seara!
  Am si eu o intrebare: un om obisnuit (care nu e VIP, sau vreo celebritate) la cine poate apela pentru sfaturi in privinta stilului vestimentar? Am cautat cu google, nu-mi apare nimic. Stilistii vestimentari sunt rezervati numai VIP-urilor? Daca vreau sa am o discutie cu cineva in domeniu la cine pot apela?
  O seara buna!

 2. Imi pare bine ca mi-ai raspuns. Cred ca-ti apare e-mail-ul meu, as vrea sa ma contactezi, sa mai discutam si alte detalii (cele materiale ma intereseaza in special 🙂 ).
  Te-as contacta eu dar nu am datele tale. O seara frumoasa!

  alinabratu2000@yahoo.com

 3. Buna seara!
  As dori si eu cateva informatii referitoare la serviciile de stilist vestimentar.
  As putea primi sfaturi personalizate legate de alegerea garderobei ? Imi puteti spune, va rog si cat ar costa? Chiar as avea mare nevoie de ajutor pentru ca, trebuie sa recunosc, sunt un dezastru in materie de moda. Va multumesc!

 4. Ma numesc Ionut Puica, si va scriu acest mail in legatura cu un caz medical foarte important.Bianca Maria are 5 luni si sufera de o boala foarte grava:retinopatie de prematuritate gr. V,adica dezlipire de retina.Singura clinica care i-a dat sanse mari de a-si recapata vederea se afla in Detroit,Statele Unite ale Americii.Insa costurile operatiei sunt imense:30.000 $.
  In acest sens, pentru cei care doresc sa faca donatii s-a deschis un cont pe numele tatalui,Petrica Sorin, la BRD-Groupe Societe Generale.

  RON

  RO87BRDE350SV33043173500

  USD

  RO87BRDE350SV 33123683500

  EURO

  RO06BRDE410SV05390954100

  CONTURILE IN RON SI IN USD SUNT LA SUCURSALA BRD ALEXANDRIEI

  CONTUL IN EURO ESTE LA SUCURSALA ACADEMIEI IN BUCURESTI

  http://bianca-retinopatie.blogspot.com/

  Va multumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *