DA sau NU?

M-a rugat cineva să ajut şi să pun un “banner” pentru Răzvan. Nu am fost în stare să refuz deşi ideea de a folosi un pătrat  pentru a ajuta pe cineva mă irită. Asta nu e ajutor. Dar am dat şi mesaj la:

bannerrazvan250

Şi am primit un răspuns automat în care mi se mulţumea în numele lui Răzvan.

Răzvan, care la cei 31 de ani ai săi, în timp ce dormea …

” … a fost cuprins de convulsii si si-a pierdut cunostinta. Raluca a chemat SMURD care a venit in 15 min si exact cand au ajuns, lui Razvan i s-a oprit respiratia. Au fost nevoie de 40 minute de resuscitare, cu 6 injectii de adrenalina in inima, timp in care creierul s-a aflat in hipoxie (slaba oxigenare ).”

Dar tot mă mustră conştiinţa. Dacă aş avea mai mulţi bani i-aş da pe toţi celor care au nevoie de ei. Dar deocamdată nu pot să dau decât mesaje la 890.

Mă întreb – oare funcţionează? Oare chiar îl ajută pe Răzvan? E corect ce fac?7 thoughts on “DA sau NU?”

  • atat de tare NU imi plac campaniile de gen “da si tu mai departe”, “arata si tu la altii”. plm, zi-mi ca tu ai dat bani si ca vrei sa dau si eu, nu ca sa impanzesc romania de cerseala “in scopuri nobile”.

    asta pe de o parte, ca pe de alta nu pot spune ca-mi pasa prea tare de omul ala.

    apoi, daca ma uit mai bine, e doar o metoda de a colecta niste bani de la fraieri, ca altfel nu vad de ce mai e si adsense pe site-ul ala facut oricum cu picioarele…

    mho

  • R R iti multumesc foarte mult pentru articolul de pe blog , cazul lui Razvan este adevarat nu este “o metoda de a colecta bani de la fraieri” cel care a scris primul comment ar trebuii sa intre p site si sa isi ceara scuze, pe oricine nu crede il invit cu toata caldura sa ii facem o vizita lui Razvan, e vorba de o donatie pentru a salva o viata care merita!