100 euro pentru un răspuns

Caut de ceva vreme o spălătorie auto serioasă şi la calitate şi la preţ, unde să îl spăl pe dragul Dark Dude şi, mai ales, pe al său motor mare şi plin de noroi, praf şi alte diverse adunate de pe la alergatul în competiţii. Nu de alta dar îmi e teamă să-i las V6-le pe mâna oricui.

Unde în Bucureşti găsesc o astfel de spălătorie? Dau premiu numai să găsesc spălătoria ideală şi mă folosesc de ocazie să testez şi aplicaţia celor de la gotservice.ro, poate cine ştie mai au nevoie şi alţii de informaţii. Să vedem şi noi pe harta locaţia exactă, ce note primeşte, ce recomandări etc

Aşa că dacă aveţi răbdare să îmi răspundeţi folosind gotservice.ro ofer un premiu de 100 de euro şi chiar şi o excursie de 700 de euro.

Cum câştigi 100 de euro?

Mergi pe gotservice.ro în pagina … asta … şi adaugi recomandarea ta urmând paşii de pe site. Asta până pe 2 decembrie la 11.59 noaptea. Pe 3 decembrie anunţ câştigătorul celor 100 de euro.

Ceva de genul “Uite aici trebuie sa-ti speli masina http://www.gotservice.ro/#page=adauga-raport ” Să înţeleagă şi fosta blondă din mine.

Mai am şi un concurs cu premiu de 700 de euro, respectiv un voucher pentru o excursie oferita de Perfect Tour însă după ce terminăm concursul asta. Pentru asta trebuie să strâng multe, multe, cele mai multe recomandări și tot de tine depinde.

Deci, ce spălătorie îmi recomandaţi?

21 Comments on “100 euro pentru un răspuns”

 1. Ti-l recomand cu maxima caldura pe Lipoveanu – de pe Forum Club 4×4 – are o spalatorie pe Drumul Sarii cu Drumul Taberei (Mai exact pe Lt. Gheorghe Negel, vis-a-vis de Petrom). Lucian e super simpatic, baietii spala excelent iar preturile sunt bune. Avantajul / elementul de diferentiere e foarte tematic – fiind coleg de forum.

  Deci. Recomandare totala.

  Aici e pinul, dar din pacate, nu stie sa faca zoom pe harta automat catre pin (adica merge mai mult nu prea)

  http://www.gotservice.ro/#page=harta&categorie=2&pin=254

 2. Deci pisi, e o spalatorie buna pe Aviator Popisteanu, chiar langa Express Pizza. Adica de pe Bd. Expozitiei (capatul dinspre Bd. 1 Mai) faci dreapta si in 50 de metri, pe stanga, e spalatoria. De cele mai multe ori e patronul acolo care spala masinile, si o face cu super spirit de raspundere, ca pentru business-ul lui.
  PS: Eu nu am putut pune pin pe harta acolo…dar harta arata Express Pizza 🙂

 3. Se face condens la majoritatea electricelor: Capac de delcou, senzor de turatie, pompe, electrovalva. Am multi prieteni care au ramas cu masinile in spalatorii zile intregi 🙂 Mai ales acum ca e frig… Asa ca ai grija mare!

 4. Intradevar, este de evitat a se spala motoarele pe benzina (trebuie mare atentie). Si nu orice spalatorie accepta masinile pline de noroi venite de la offroad. Deoarece nu sunt din Bucuresti, nu fac recomandari (Lipoveanu a fost deja recomandat).

 5. Ștefan ești preafericirul câștigător al acestui concurs in urma extragerii random.org. Rugamintea mea e sa trimiti un mail cu datele de contact la contact@gotservice.ro pentru a intra in posesia premiului.

Leave a Reply